Start Hårvård Erbjudande
 
 
Leverantörer
       
 

MANLIG GROOMING

   
  Vi har ett stort utbud för dig som bryr dig om ditt yttre. Riktigt bra hårvårds- och stylingprodukter och en skön shave-serie. Samtliga produkter i serien har tilltalande dofter som kompletterar varandra. Oavsett om det är shampoo, wax eller annat du behöver finns det något som passar just dig. Aktuella kampanjer från American Crew hittar du hos oss!  
       
       
 

SYSTEM PROFESSIONAL KUR

   
  Skäm bort dig och ditt hår! Unna dig en djupverkande kur som ger ett glansigt och välmående hår som resultat. Vi skräddarsyr en behandling som är anpassad för just ditt hår/hårbotten. På så sätt kan vi uppnå de önskemålen du har. Under tiden ligger du bekvämt i en av våra shamponeringar som ger dig en avkopplande ryggmassage.  
       
       
 

GRUPPKURSER

   
  STYLINGKVÄLL 4-6 PERSONER
Samla ihop dina väninnor och få en mysig och lärorik upplevelse. Under 2 timmar kommer ni få lära er hur ni bäst ska sköta ert hår. Vi kommer också ge tips på hur man ska gå tillväga när man stylar frisyren. Konsultation av hårvårdsprodukter anpassat för var och en görs. Kvällen avslutas med shopping där ni får 10% på alla produkter ni handlar.
Pris: 275 kr/person
Lättare förtäring kan ordnas mot tillägg.
Ring för tidsbokning!
 
       
  KILLKVÄLL
Umgås en kväll med dina vänner samtidigt som du får rådgivning och tips om styling. En representant från American Crew berättar om deras produkter samt har en genomgång av hur ni får bästa möjliga resultat vid rakning. Bra erbjudanden för er som handlar!
Ring för tidsbokning!
 
       
 
  Copyright © 2010 - 2023 HairCrew